O Nama

/O Nama
O Nama 2018-02-12T20:09:11+02:00

AA digitalni pečat 2016 HR

Web stranica klima-uredaji.com vlasništvo je tvrtke PRO AUTOMATIKA d.o.o. sa sjedištem u Šibeniku. Izdvojeni odjel tvrtke odgovoran za sustave klimatizacije u stambenim i poslovnim objektima pružiti će vam kompletnu i kvalitetnu uslugu od samog početka te pomoći pri odabiru optimalnog rješenja krojenog po vašim potrebama. Usluge odjela obuhvaćaju projektiranje, prodaju i ugradnju klima uređaja i opreme vodećih klimatizacijskih sustava.

 

KLIMA UREĐAJI ZA STAMBENE OBJEKTE

Za potrebe grijanja i hlađenja stambenih prostora PRO AUTOMATIKA ponuditi će vam klima uređaje kao i rješenja s dizalicama topline proizvođača kao što su DAIKIN, TOSHIBA, MITSUBISHI ELECTRIC i GREE. Potpuno rješenje koje uključuje ugradnju opreme i uslugu održavanja uz podršku vlastitog servisnog odjela uz produljeni jamstveni rok do 10. godina potvrditi će kvalitetu usluge koja je opravdala povjerenje nekoliko tisuća kupaca.

 

KLIMA UREĐAJI ZA POSLOVNE OBJEKTE

Poslovnim subjektima, investitorima stavljamo na raspolaganje tehničku spremnost i kvalifikacije pri izvođenju tehničkih rješenja isporuke i sustava klimatizacije i ventilacije. Tvrtka oprema trgovine, trgovačke centre, hotele, ugostiteljske objekte kao u sve ostale poslovne objekte na kojima postoji potreba za rashladnom ili klimatizacijskom opremom.

 

SERVIS KLIMA UREĐAJA

Servisni odjel objedinjuje sve segmente poslovanja stavljajući klijentima na raspolaganje stručni servisno tehnički tim te osigurava pouzdan rad, smanjenje troškova i minimalne gubitke u slučaju zastoja opreme.

Kontaktirajte nas!    [recaptcha class:recaptchah]

    ×