Jedna vanjska i više unutarnjih jedinica. Što su „MULTI“ uređaji?

/, Uncategorized/Jedna vanjska i više unutarnjih jedinica. Što su „MULTI“ uređaji?

Jedna vanjska i više unutarnjih jedinica. Što su „MULTI“ uređaji?

Multi split klima uređaji omogućavaju povezivanje većeg broja raznih modela unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu tog klima sustava. Moguće je kombinirati različite vrste unutarnjih jedinica poput zidnih jedinica, podnih jedinica, skrivenih kanalnih jedinica ili jedinica ugrađenih u stropu.

Na primjeru obiteljske kuće s 4 spavaće i jednom dnevnom sobom možemo ugraditi sustav s zidnim unutarnjim jedinicama ugrađenima u svaku sobu i primjerice jednom podnom jedinicom veće snage ugrađenom u dnevnu sobu. Obzirom da možemo kombinirati različite modele, unutarnje jedinice možemo prilagoditi estetskim i tehničkim zahtjevima objekta

Većina na tržištu dostupnih MULTI split klima uređaja omogućava povezivanje do 5 unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu ukupne rashladne odnosno snage grijanja do 10kW što je dovoljno za većinu stambenih i manjih poslovnih objekata.

Ovakvi sustavi grijanja koristeći multi sustave koji su dizalice topline „Zrak-Zrak“ idealan su izbor za nove stambene i poslovne objekte ali i za postojeće objekte koji su u fazi renoviranje ili uređenja.

Kako bi ugradili ovakav sustav preporučamo da nam se obratite s više detalja o vašem objektu na temelju čega ćemo vam izraditi informativnu ponudu.

Odjel klimatizacije tvrtke PRO AUTOMATIKA ovlašten je za prodaju, montažu i servis MULTI klima uređaja sljedećih proizvođača:

By | 2018-02-17T05:37:11+02:00 3 siječnja, 2018|Korisni Savjeti, Uncategorized|Komentari isključeni za Jedna vanjska i više unutarnjih jedinica. Što su „MULTI“ uređaji?
Kontaktirajte nas!


X