Pro Automatika d.o.o. – vodeći klima centar na području Dalmacije

Vodeći stručnjaci za klimatizaciju na području Šibenika i Šibensko - Kninske Županije

Daikin klima uređaji

Kvaliteta Daikin klima uređaja temelji se na 90 godina tradicije u razvijanju klimatizacijskih sustava te su postali svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih klima uređaja i sustava klimatizacije. Daikin je posvećen tehničkoj izvrsnosti, dizajnu i najvišoj kvaliteti čija je pouzdanost uvijek ispred konkurencije.
 
Ugrabite svoj DAIKIN klima uređaj, snage 3.5kW za već od 5.738,45 kn s uključenom profesionalnom ugradnjom.
 
Iskoristite mogućnost produženja jamstva do 10 godina uz Pro Automatika ovlašteni servis klima uređaja!

Gree klima uređaji

GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu.
Uređaje ovog proizvođača karakterizira niža cijena i pristupačnost većem segmentu tržišta te je u očima mnogih odličan omjer uloženog i dobivenog. Gree klime poznate su po svojoj kvaliteti i pouzdanosti u radu te velikom broju zadovoljnih kupaca čije domove rashlađuju štedeći pri tome električnu energiju.
 
Ugrabite svoj GREE klima uređaj, snage 3.5kW za već od 4.827,50 kn s uključenom profesionalnom ugradnjom.
 
Iskoristite mogućnost produženja jamstva  uz Pro Automatika ovlašteni servis klima uređaja!

Mitsubishi Electric klima uređaji

Mitsubishi electric proizvodi široki asortiman klima uređaja od mono zidnih split sustava, mono inverter zidnih split sustava, multi inverter zidnih sustava, super multi split sustava, VRF sustava, stropno/podnih jedinica, kazetni split sustavi do kanalnih sustava.
 
Ugrabite svoju MITSUBISHI klimu, snage 3.5kW za već od 5.626,25‬ kn s uključenom profesionalnom ugradnjom.
 
Iskoristite mogućnost produženja jamstva  uz Pro Automatika ovlašteni servis klima uređaja!

Toshiba klima uređaji

Uz klima uređaj Toshiba tijekom cijele godine možete uživati i dobro se osjećati u svojoj osobnoj klimi. Osim vrlo učinkovitim i štedljivim režimom hlađenja, Toshiba sobni klima uređaji osvajaju i mnogim drugim mogućnostima. Toshiba je uvijek prednjačila naprednim i inovativnim tehničkim rješenjima.
 
Ugrabite TOSHIBA klima uređaj, snage 3.5kW za već od 5.260,81‬ s uključenom profesionalnom ugradnjom.
 
Iskoristite mogućnost produženja jamstva  uz Pro Automatika ovlašteni servis klima uređaja!

Hisense klima uređaji

Od samog početka marka HISENSE je sinonim za visokokvalitetne kućanske aparate. Zahvaljujući velikoj pažnji posvećenoj istraživanju, razvoju, proizvodnji i testiranju proizvoda, HISENSE je dostigao visoku razinu kvalitete i pouzdanosti. Prodajna podrška i podrška nakon prodaje prioritet je ovog proizvođača.

 
Ugrabite HISENSE klima uređaj, snage 3.5kW za već od 4.729,38 kn s uključenom profesionalnom ugradnjom.
 
Iskoristite mogućnost produženja jamstva  uz Pro Automatika servis klima uređaja!

Cooper & Hunter klima uređaji

Cooper & Hunter ima više od 20 godina iskustva u klimatizaciji i ventilaciji, izvozi  u više od 30 zemalja i regija svijeta. Budući da je postao uključen u tržišta u inozemstvu, Cooper & Hunter se razvio u dobro poznatu robnu marku s brzim rastom volumena izvoza.
 
Ugrabite svoj C&H klima uređaj, snage 3.5kW za već od 4.910,00 kn s uključenom profesionalnom ugradnjom.
 
Iskoristite mogućnost produženja jamstva  uz Pro Automatika servis klima uređaja!

Vivax klima uređaji

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu.
 
Ugrabite svoj VIVAX klima uređaj, snage 3.5kW za već od 3.849,00 kn s uključenom profesionalnom ugradnjom.
 
Iskoristite mogućnost produženja jamstva  uz Pro Automatika servis klima uređaja!

Zašto odabrati PRO AUTOMATIKU?

Individualan pristup i savjetovanje prilikom odabira klima uređaja odgovarajućeg kapaciteta i karakteristika je naš prioritet. Iskustvo i tehničko savjetovanje usmjereno je na rješenje kojim ćete ostvariti svoje potrebe i odabrati optimalan klima uređaj.

Montaža klima uređaja koristeći isključivo najkvalitetnije materijale te precizne alate vodeći brigu i pažnju o imovini kupca preduvjet je za pouzdan rad klima uređaja i eliminaciju toplinskih gubitaka za vrijeme rada uređaja. Obučeni instalateri uvijek će brinuti o vašem zadovoljstvu.

Vlastiti servisni odjel sastavljen od servisnih inženjera i tehničara brinuti će o Vašem klima uređaju te vršiti servis klima uređaja za vrijeme jamstvenog roka garantirajući pouzdan rad. U slučaju neočekivanog kvara ili zastoja u radu klima uređaja, osigurati ćemo Vam brzu intervenciju te ukoliko nismo u mogućnosti otkloniti kvar u razumnom roku, Vaš klima uređaj zamijeniti ćemo novim a popravak nastaviti u servisnoj radionici.

 

Više tisuća zadovoljnih kupaca, vlasnika stambenih i poslovnih objekata, potvrda su naše kvalitete!

Što neki od naših kupaca kažu za nas:

Nakon što sam prošao par adresa prodavača i obrtnika koji montiraju klima uređaje, zaključio sam kako su daleko kompetentniji i profesionalniji od ostalih. Stručni savjet kod kupnje, bez trgovačkih priča i stvarno uredna montaža dokazali su da sam bio u pravu.

Hvala.​

Ivan B.

Google Reviews

Nakon prijave kvara na klima uređaju, majstori dolaze za sat vremena i detektiraju kvar. Kad se ustanovilo da od popravka nema ništa, donose novu klimu i montiraju. Sve to obavljam telefonski, jer ja sam u Zagrebu, a klima je u Vodicama. Brzi, uslužni, profesionalni, svaka čast, rušite sve predrasude o majstorima sa mora !!!!

Božica G.

Google Reviews

Veoma san zadovoljan urađenim poslom, montažom dvije Daikin klime u osobnom stanu u centru grada. Oba radnika su profesionalno odradili posao, svaka čast ljudi! Preporučujem Pro automatiku jer su veoma profesionalni i cijene su pristupačne., kao i osoblje u uredima na Bilicama, svaka čast.

Preporučujem +5!!!​

Miloš K.

Facebook Reviews

Neki od onih koji su nam poklonili povjerenje:

Osigurajte svoj primjerak po akcijskoj cijeni! Nazovite 022/340-644, ili

Neki od uređaja u ponudi:

Široka ponuda i najniže cijene:

Od mobilnih do stropnih uređaja, preko multi-split uređaja, brodskih klima, invertera, do dizalica topline, u asortimanu imamo uređaje različitih proizvođača, namjena i cjenovnih razreda.
 
Tokom cijele godine organiziramo posebne pogodnosti tokom kojih su razni klima uređaji na akciji. Akcija klima uređaja uz najpovoljnije cijene i širku ponudu!

Stručno savjetovanje i projektiranje i montaža

U konsultaciji s Vama odabiremo uređaje najprimjerenije Vašem prostoru i potrebama.

Našim kupcima jamčimo intervenciju u roku od 24 sata na području Šibenika i čitave Šibensko-Kninske županije, i drugih županija RH.

Naši serviseri i monteri klima uređaja dostupni su Vam i u mjestima kao što su Vodice, Primošten, Rogoznica, Tribunj, Murter, Tisno, Pirovac, Knin, Drniš i ostali!

Servis i podrška

Nakon kupnje sustava, s Vama smo i dalje – svi uređaji dolaze s garancijom, a i nakon isteka garancije osiguravamo servis i rezervne dijelove.
 
Servisiramo klima uređaje raznih proizvođača kao što su: Daikin, Gree, Mitusbishi Electric, Toshiba, Sinclair, Hitachi, Fujitsu i ostali!
2019-06-17T11:52:32+00:00
Kontaktirajte nas!


X